30 SEPTEMBER
Door Jantine Zilverschoon

Weerklank op schoolkamp

Van woensdag 25 t/m vrijdag 27 september zijn groep 7 en 8 van CBS De Weerklank op schoolkamp geweest naar Summercamp Heino.
Tijdens deze kampdagen was er veel aandacht voor sport en spel. Op woensdag is er o.a. gesport in de gymzaal en is er 's avonds midgetgolf gespeeld. Andere activiteiten op de dag van vertrek waren o.a. een GPS wandeltocht van 5 km naar het kampadres, dieren voeren en in het donker een bosspel (levend stratego). Donderdag was het de Challange Run. Diverse sport- en spelactiviteiten, waaronder klimmen en klauteren (op grote hoogte), kanovaren en boogschieten. Het was jammer dat het na 13.00 uur bleef regenen, maar de regen kon de pret niet drukken. Vanaf 16.00 uur werd er gezwommen in het overdekte zwembad. 
Deze avond was het de BONTE AVOND. Er was een toneelstuk, muziek en dans en een aantal quizzen. Het was erg gezellig. Vrijdag werd het schoolkamp afgesloten met een dagje Slagharen. Na een lange terugreis, met erg veel file, waren we om 18.45 uur weer terug in Westmaas.
We hebben met elkaar 3 geweldige dagen gehad. We zijn dankbaar dat we allen gezond wel op onze bestemming (thuis) mochten terugkeren. De ouders bedanken we voor de geweldige ontvangst bij terugkomst en voor het in ons gestelde vertrouwen. Meer foto's staan op de website van De Weerklank.

« Terug naar het nieuwsoverzicht