18 JULI
Door Jantine Zilverschoon

Afscheid Rien Strootman

Na 44 jaar werken in het onderwijs, heeft Rien Strootman zijn pensioen- en AOW-gerechtigde periode bereikt. Dit betekent, zoals hij dat zelf verwoordt ‘dat er aan de op handen zijnde zomervakantie alleen maar een begin zit; een eindeloze gedachte’.

Afscheid Rien Strootman

Na 44 jaar werken in het onderwijs heeft Rien Strootman zijn pensioen- en AOW-gerechtigde periode bereikt. Dit betekent, zoals hij dat zelf verwoordt ‘dat er aan de op handen zijnde zomervakantie alleen maar een begin zit; een eindeloze gedachte’.

Rien is gedurende tal van jaren directeur geweest op CBS De Kriekenhof, waarna hij eerst als directeur Financiën en later als directeur Onderwijs en Identiteit werkzaam is geweest op het bestuurskantoor van CSG De Waard. Ook heeft hij op diverse scholen de functie van interim-directeur vervuld. De laatste jaren heeft hij zich ingezet als adjunct directeur van het Samenwerkingsverband Passend Onderwijs in de Hoeksche Waard. 

In kleine kring, bestaande uit naaste collega’s van het samenwerkingsverband en van het kantoor is afscheid van Rien genomen, waarbij hij met toespraken en cadeaus in het zonnetje is gezet.

« Terug naar het nieuwsoverzicht