21 MEI
Door Regina van Gelder

Koningsspelen bij GOZ

Op vrijdagmorgen 26 april hadden we de Koningsspelen bij GOZ in Mijnsheerenland. Deze werden dit jaar georganiseerd door GOZ, omdat de vereniging dit jaar 75 jaar bestaat.
Het programma startte om 9.00 uur voor de groepen 3 t/m 8 met het Koningsspelenlied, nadat de wethouder Van Walraven van de gemeente Hoeksche Waard de spelen officieel had geopend. Daarna waren er tot 12.00 uur diverse leuke spelletjes voor de leerlingen. 
De kleuters bleven tot 10.15 uur op school. Om 10.15 uur werden ze met een bus van de EDAD naar Mijnsheerenland gebracht. De kinderen vonden dit een geweldige ervaring. Van 10.30 uur tot 12.00 uur hadden ook zij diverse leuke spelletjes om de velden van GOZ. Het springkussen/de stormbaan vonden de leerlingen geweldig.
Om 12.00 uur werd deze gezellige en sportieve morgen afgesloten met het gezamenlijk pannenkoeken eten. Daarna krijgen alle leerlingen een herinneringsmedaille en begon voor iedereen de welverdiende meivakantie.

We bedanken GOZ voor het organiseren van deze geweldige sport- en spelmorgen. Het was fantastisch te ervaren dat de 4 basisscholen van Mijnsheerenland en Westmaas met elkaar de koningsspelen konden vieren.
We bedanken Fred Versnel van GOZ voor de organisatie en invulling van deze morgen, het was geweldig.
Onze ouders danken we voor het begeleiden van de diverse groepjes en voor hun begeleiding van de diverse spelletjes. We mogen met elkaar trots zijn op deze morgen (zonder regen!). Complimenten!  

met vriendelijke groeten,
 
dhr. S. van Schaik
directeur cbs De Weerklank 

« Terug naar het nieuwsoverzicht