29 JUNI
Door Jantine Zilverschoon

Week van de Afvalhelden RAD

De week van de afvalhelden was van 6 t/m 12 maart 2023. Deze week stond geheel in het teken van alle mensen achter het afval. De RAD heeft deze week enkele leuke acties georganiseerd om alle collega’s een beetje in het zonnetje te zetten.
Alle leerlingen van de Hoeksche Waard hebben een kleurplaat ontvangen met op de achterkant een complimentenkaart. De leerlingen van CBS De Weerklank hebben de kleurplaat op z'n mooist ingekleurd en op de achterkant iets leuks geschreven voor de afvalhelden.
Aan het einde van de week van de afvalhelden zijn er een paar prijswinnaars gekozen door een van de helden. Net als vorig jaar zullen de winnende tekeningen weer groot op een van de vrachtwagens zichtbaar zijn. De kleurplaten zagen er fleurig uit en de medewerkers van de RAD hebben alle complimentenkaarten gelezen en vonden de complimentjes erg lief. Complimenten aan alle kinderen.
Uit de inzendingen van De Weerklank zijn twee winnaars gekozen: eentje uit groep 3 en eentje uit groep 5/6. De gekozen kleurplaten zijn de afgelopen weken gedigitaliseerd en afgedrukt op grote borden, die op een inzamelvoertuig (vuilniswagen) gemonteerd zijn.
De winnaars van onze school zijn: Bo (groep 3) en Evy (groep 5/6). Op 27 juni jl. is de wagen met de borden langs De Weerklank gereden om Bo en Evy te verrassen. Beide dames kregen deze morgen ook een mooie oorkonde. We feliciteren beiden met de mooie prijs en vinden het erg leuk dat hun tekening nu op een vrachtwagen te zien is.
 

« Terug naar het nieuwsoverzicht