8 NOVEMBER
Door Jantine Zilverschoon

Geweldig bedrag voor molen Windlust

Maandagmiddag 7 november werd in het speellokaal van de scholen aan ‘t Koetsveld in Westmaas bekend gemaakt welke leerlingen de kleur- of tekenwedstrijd hadden gewonnen. Hoewel alle kinderen de molen enorm mooi hadden ingekleurd of getekend, waren er toch een aantal prijswinnaars. Deze kinderen kregen een presentje aangeboden van de molenaars.
Vervolgens kregen beide molenaars de cheque uitgereikt met het bedrag dat de kinderen van beide scholen met elkaar hadden bijeen gelopen voor herstel van de molen.
De molenaars Bob van der Hee en Ab Mulder schrokken enorm van het geweldige bedrag dat de leerlingen hadden opgehaald, maar liefst 5637,06 euro. Ze waren er beiden ondersteboven van en natuurlijk enorm blij! Het bedrag geeft opnieuw aan waarin een klein dorp groot kan zijn! Na afloop van de overhandiging van de cheque hadden de molenaars nog 2 verrassingen voor de leerkrachten en de leerlingen. Daar de scholen met elkaar meer dan 2000 euro bijeen hebben gelopen, werden de scholen benoemd tot hoofdsponsor van de molen en komen de namen van obs De Vlashoek en cbs De Weerklank op het sponsorbord van de molen te staan. Bij het verlaten van het speellokaal kregen alle kinderen een receptenboekje en een zakje meel aangeboden om thuis pannenkoeken te bakken. De beide scholen kregen tot slot een 3D puzzel van de molen. Met elkaar kijken we terug op een geweldige actie van de scholen met een geweldig resultaat voor de molen van Westmaas.

« Terug naar het nieuwsoverzicht