1 JULI
Door Jantine Zilverschoon

Afscheid met Het goud van eiland Albatros

Op dinsdagmiddag 28 juni heeft groep 7/8 van CBS De Weerklank in Westmaas de musical Het goud van het eiland Albatros in het speellokaal opgevoerd voor de andere groepen van De Weerklank.
De ‘echte’ uitvoering van de musical vond plaats op woensdagavond 29 juni in het gebouw van Prinses
Juliana in Klaaswaal. De leerlingen van De Weerklank hebben hun rol ontzettend goed gespeeld en zongen de liederen met veel enthousiasme. 
Het was een waar genoegen deze kinderen te zien acteren op het podium. De zaal van PJ in Klaaswaal zat vol ouders, familieleden en andere belangstellenden. Deze mensen hebben genoten van het spel van de kinderen. Het applaus was niet van de lucht!
Dank aan de mensen van het licht en geluid voor de prima medewerking, het was allemaal super, en de ouders van de leerlingen voor hun hulp aan het geheel: het maken van attributen, het schilderen van het doek, het verzorgen van de kleding en het oefenen met de kinderen. Natuurlijk  ook aan meester Daan v.d. Pol voor al het werk dat hij de afgelopen maanden in de musical heeft gestoken.

Ook op CBS De Bouwsteen in 's-Gravendeel stond de musical 'Het goud van eiland Albatros' op het programma en na weken hard oefenen was het resultaat er ook naar en  genoten zowel acteurs als ouders en familieleden van een grandioos optreden.

« Terug naar het nieuwsoverzicht