10 MAART
Door Jantine Zilverschoon

De Weerklank in actie voor Oekraïne

Dagelijks worden we geconfronteerd met schokkende beelden uit Oekraïne. Er zijn momenteel veel acties om de slachtoffers van deze oorlog te helpen. CBS De Weerklank in Westmaas wil met uw hulp ook hun 'steentje' bijdragen en de inwoners van Oekraïne helpen in deze moeilijke tijd.
 
Op woensdag 16 maart a.s. is er van 13.30 - 19.00 uur een mini-fancy fair op het schoolplein en in het speellokaal / hal van CBS De Weerklank aan de Beatrixlaan 2a te Westmaas. De opbrengst hiervan gaat volledig naar Giro 555 voor de slachtoffers van de oorlog in Oekraïne.
 
Deze middag kunt u/kunnen de kinderen een strippenkaart kopen voor € 10,-. Met deze strippenkaart kunt u en/of uw kind(eren) deelnemen aan verschillende leuke activiteiten.
Er is een koffiehoek met koek. Ook zal er iets te eten zijn voor de inwendige mens. Daarnaast is er een ook grote verloting. De loten hiervan zijn € 5 per stuk. U kunt o.a. kans maken op een weekend in een stacaravan voor 4 personen; een leuke fotoshoot t.w.v. € 150,- ; een maand gratis sporten bij Kamato Gym in Barendrecht en een kappersbon t.w.v. € 34,95 bij Kapsylon in Mijnsheerenland.
 
We hopen op een gezellige middag waarbij we met elkaar een mooi bedrag kunnen ophalen.
Komt u ook?

« Terug naar het nieuwsoverzicht