10 DECEMBER
Door Jantine Zilverschoon

Bezoek van de wethouder aan De Weerklank

Het einde van het kalenderjaar 2021 is in zicht. We sluiten een bijzonder jaar af. Een jaar waarbij het continueren van het onderwijs tijdens scholensluiting een grote uitdaging was. Er was verzuim van kinderen waardoor het aanbieden van de juiste zorg om onderwijsachterstanden te voorkomen een belangrijk aandachtspunt was. Dit alles gaf een hoge werkdruk bij de leerkrachten. Dit jaar - net als vorig jaar - ook weer een bijzondere sint en kerst. Activiteiten die moeten plaatsvinden zonder de aanwezigheid van de ouders.

Wethouder Huibert Steen wilde de leerkrachten van de scholen een hart onder de riem steken en wilde dit graag doen door het overhandigen van wat lekkers voor alle docenten voor bij de koffie. 
Dit lekkers heeft hij voor CBS De Weerklank overhandigd op donderdag 9 december jl. Op het plein is met hem op boeiende wijze  gesproken over de invulling van het thuisonderwijs, de zorg voor leerlingen, de besmettingen en de quarantaine binnen onze school. De wethouder sprak zijn waardering uit voor de school, de leerlingen en hun ouders in deze bijzondere tijd.

 

« Terug naar het nieuwsoverzicht